Groep 1-2-B

GROEP 12B

Hallo allemaal!

Hallo allemaal,
wat fijn dat je op onze pagina bent
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?

Stamp met je voeten
zet je handen in je zij.
Wij zijn groep 1/2B,
en wie ben jij?

Sterre, David, Tessa en Anas vertellen je graag wat over henzelf en over wat we doen op school!

Mijn naam is Sterre, ik ben 5 jaar oud en zit in groep 2! Mijn juf is juf Karen! Zij is heel leuk en erg lief voor ons! We leren veel van haar, zoals tellen! Juf Karen is er dan ook elke dag. Ik vind het werken met de thema’s erg leuk, want dan gaan we elke keer andere werkjes maken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren knutselen en buiten vind ik het leuk om te schommelen, en als de schommel bezet is ga ik lekker op het duikelrek spelen. Later wil ik graag Elsa worden!

Op school beginnen we altijd met de inloop! Dan staan er werkjes klaar en kunnen we meteen beginnen met knutselen en spelen. Daarna gaan we in de kring, zeggen we ‘goedemorgen’ tegen iedereen en gaat juf ons altijd wat nieuws leren!

Hallo allemaal, mijn naam is David en ik zit al in groep 2! Ik ben 5 jaar oud, dat is een hele hand vol! Thuis speel ik graag met mijn bellenblaas, maar op school puzzel ik liever. Ook speel ik graag met de knikkerbaan! Ik wil het liefst nog meer letters leren, dan kan ik later een super goede politieagent worden!

Als we op school in de grote kring iets nieuws hebben geleerd gaan we daarna altijd fruit eten en lekker buitenspelen! Op woensdag t/m vrijdag krijgen we altijd fruit van school. Als we ons fruit op hebben gaan we heel hard aan het werk. Sommige kinderen gaan een werkje doen, en anderen mogen kiezen op het kiesbord.

Hoi, ik ben Tessa en ik ben al 4 jaar oud. Het allerleukste op school vind ik om te dansen met juf Karen voor het digibord. Ook hou ik erg van tekenen! Dit doe ik graag. Later wil ik graag prinses worden.

Na het harde werken gaan we altijd een broodje eten en buitenspelen met de overblijfmoeders. Na het broodje eten kijken we vaak nog een filmpje over het thema! ’s Middags mogen we opnieuw kiezen op het kiesbord en gaat juf ons nog weer iets nieuws vertellen in de kring! We leren zelfs al lettertjes!

En mijn naam is Anas! Ik ben net als David en Sterre ook 5 jaar oud. Ik zit groep 2 en ik vind het super tof om muziek te maken bij Juf Jolanda, want dat is eigenlijk de juf van de andere groep 1/2. En na de muziekles gaan we altijd gymmen met onze eigen juf. Hoe cool is dat?! Ik kan ook al een beetje lezen. Dat moet ook wel, want ik word kok en dan moet ik natuurlijk wel al die verrukkelijke recepten kunnen lezen.

Voor we naar huis gaan, willen we graag nog even samen buitenspelen! In de klas terug zingen we elkaar nog even een fijne middag toe en gaan we altijd als vriendjes weer naar buiten! En weet je wat heet leukste is? Morgen is vast net zo’n superdag als vandaag!

Groetjes van groep 1/2B en speciaal van Sterre, David, Tessa en Anas