Groep 1-2-A

GROEP 12A

Hallo allemaal!

Hallo allemaal,
wat fijn dat je op onze pagina bent
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?

Stamp met je voeten
zet je handen in je zij.
Wij zijn groep 1/2A,
en wie ben jij?

Jesper, Ayaz, Robin en Lynn vertellen je graag wat over henzelf en over wat we doen op school!

Mijn naam is Jesper, ik ben 5 jaar oud en zit in groep 2! Het leukste op school vind ik het kiezen op het kiesbord. Dan kies ik graag de bouwhoek en kan dan van al-les bouwen. Net als een échte timmerman! Maar dat wil ik niet worden hoor, ik word vrachtwagenchauffeur. Ik heb twee juffen en een meneer! Op maandag tot en met woensdag is dat juf Brigitte, op donderdag en vrijdag hebben we juf Jolanda. Meneer Ruben (Onderwijsassistent) is elke dag in onze klas.

Op school beginnen we altijd met de inloop! Dan staan er werkjes klaar en kunnen we meteen beginnen met knutselen en spelen. Daarna gaan we in de kring, zeggen we ‘goedemorgen’ tegen iedereen en gaat juf ons altijd wat nieuws leren!

Hallo! Ik ben Robin, ik ben 4 jaar oud. Groep 1 is superleuk, ik hou van buitenspelen en van tellen! Ik kan al tot 100 tellen! Dat is héél ver! Ook gymmen vind ik leuk, maar dat doen we met juf Karen. Die is ook heel lief en vooral heel grappig. Later wil ik graag ballerina worden.

Als we op school in de grote kring iets nieuws hebben geleerd gaan we daarna altijd fruit eten en lekker buitenspelen! Op woensdag t/m vrijdag krijgen we altijd fruit van school. Als we ons fruit op hebben gaan we heel hard aan het werk. Sommige kinderen gaan een werkje doen, en anderen mogen kiezen op het kiesbord.

Hoi, ik ben Ayaz en ik ben ook 4 jaar oud, net als Robin. Het allerleukste op school vind ik buitenspelen met mijn vriendjes. Als ik groot ben wil ik graag 5 jaar oud worden! Dat is al bijna, en vind ik wel een beetje spannend!

Na het harde werken gaan we altijd een broodje eten en buitenspelen met de overblijfmoeders. Na het broodje eten kijken we vaak nog een filmpje over het thema! ’s Middags mogen we opnieuw kiezen op het kiesbord en gaat juf ons nog weer iets nieuws vertellen in de kring! We leren zelfs al lettertjes!

En ik ben Lynn! Ik zit in groep 2 en ben net als Jesper al 5 jaar oud. Het allerleukste op school vind ik werken in mijn eigen werkboekje. Later wil ik graag mama worden, want mijn mama is de liefste!

Voor we naar huis gaan, willen we graag nog even samen buitenspelen! In de klas terug zingen we elkaar nog even een fijne middag toe en gaan we altijd als vriendjes weer naar buiten! En weet je wat heet leukste is? Morgen is vast net zo’n superdag als vandaag!

Groetjes,

Groep 1/2A en speciaal van Jesper, Ayaz, Robin en Lynn